Rondom wijngeschiedenis organiseer ik af en toe een lezing. Of ik ben te gast bij een organisatie. Soms werk ik samen met andere gepassioneerde culinaire liefhebbers. Zoals met eet!verleden van Manon Henzen. Heb je interesse in een lezing, neem dan geheel vrijblijvend contact op!
Een greep uit de opdrachtgevers:
- Nationaal Glasmuseum, lezing over wijn in de Gouden Eeuw, januari 2019
- Museum Het Valkhof, Eten en drinken bij Maria van Gelre, december 2018
- Foodie Festival, Bijzondere Collecties UvA, november 2018
- Mousserende wijn van eigen bodem, VVN, najaar 2018
- Masterclass Nederlandse wijn, Wijnbouwcentrum Groesbeek, januari 2018
- Mauritshuis, Slow Food Festival 2017
- Bijzondere Collecties UvA, Summerschool van het boek, 2015, 2016 en 2017
- Ketels aan de kade 2014, Rotterdam
- Stedelijk Museum Alkmaar, lezing en proeverij ism eet!verleden
- Romeinenfestival 2014, Nijmegen
- Onno Kleyn’s Okuralezingen, 2014: Wijngeschiedenis
- Museum Dorestad, Wijk bij Duurstede
- Het Utrechts Archief
- Romeinenfestival, Nijmegen
- Firapeel, Vereniging voor Mediëvistiek, samen met culinair historica Lizet Kruyff
- Festival Gebroeders van Limburg 2012, Nijmegen
- Wijngaard Hoog Beek en Royen, Zeist