Onno Kleyn’s Academie Culinair en Wijnschrijven organiseert in de eerste maanden van 2013 een serie lezingen op de zondagmiddag rondom schrijven over eten en wijn. Professionals vertellen er over hun vak en natuurlijk is er uitgebreide mogelijkheid tot vragen stellen. Aan het woord komen: Mac van Dinther, Onno Kleyn (over culinaire geschiedenis!), Karin Luiten, Harold Hamersma en Clara ten Houte de Lange. De lezingen worden gehouden in het Okura Hotel in Amsterdam, aanvang 16.00 uur.
Toegangsprijs € 22,50 bij inschrijving vooraf (€ 27,50 aan de zaal). Studenten van de Academie Culinair en Wijnschrijven krijgen € 7,50 korting. Koffie, thee en een glas wijn zijn inbegrepen.
Na afloop is er gelegenheid om te dineren in Okura’s Serre Restaurant – Inspired by Ciel Bleu. Dit restaurant heeft een Bib Gourmand onderscheiding van Michelin: uitstekend eten voor een redelijke prijs. Een prima gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten!
Het driegangendiner in Serre Restaurant kost € 35,- exclusief drankjes en wordt ter plaatse afgerekend.
Meer informatie en aanmelden op www.academieculinairschrijven.nl