Dit is natuurlijk geen blogonderwerp, maar voor alle mensen die niet op Twitter zitten en al die jaren met mij meegeleefd hebben: ik heb zojuist het bericht gehad dat ik geslaagd ben voor het proeftechnisch examen van de vinologenopleiding. Hiermee ben ik officieel vinoloog!
Mijn rondedansje door de kamer was vast komisch om te zien, en de buren zullen wel gedacht hebben dat er een indianenstam ronddanste achter die muur.
Maar vanavond gaat de champagne open! Het wordt die heerlijke biologische champagne van Leclerc Briant. Nu nog leuker om te drinken, omdat het boek van Alice Feiring, The Battle for Wine and Love, me heeft doen beseffen hoe bijzonder biologisch werken in de Champagne wel niet is. (Over dat boek later meer.)
Proost allemaal, en bedankt voor alle steun de afgelopen jaren!
Lizet Kruyff zegt
Gefeliciteerd! Proost!
Annelies uit Bergen nh zegt
YES YES YES, ECHT VERDIENT HOOR!
van harte met deze mijlpaal, en geniet van de heerlijke bubbels, groeten Annelies
Anonymous zegt
Hoi Mariëlla,
Van harte gefeliciteerd.
Super!
groeten,
Ton van der Meer
manon zegt
Hoi Mariella,
Van Harte gefeliciteerd, ik ben echt blij voor je! Geniet er maar lekker van.
Groeten Manon Christodoulides
Martine zegt
Van harte gefeliciteerd met deze overwinning!
Groetjes,
Martine
Bart zegt
Hoi Mariella,
van harte gefeliciteerd!
Voor deze blog las ik je blog "Geproefd of gedronken" van 9 jan 2010 over het bijspijkeren van je proefvaardigheden. Ik zie dat je voorbereidingen hebben gewerkt!
En toevallig heb ik op dit moment ook een "Knapse Witte" van De Colonjes in mijn glas. Zoals je al aangaf; een prima fruitige witte wijn. Op je gezondheid!